Известие

Collapse
No announcement yet.

Гърнета за моя боксер...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гърнета за моя боксер...

Проблемът е следният - все още съм с оригиналните гърнета на моя боксер, но онова след катализатора ( трапецовидното) е почнало да поизгнива.Веднъж вече съм го ремонтирал, но реших, че е време да го сменя. Работата е там ,че навсякъде по магазините ,пък и в e-per е показано ,че са комплект и отделно не се предлагат. Започнах да търся и за сега имам следните оферти: от euro07 – SIGAM italy - 240 лв. от Tex-ko – walker 367 лв. от динекспрес – пак някакво италианско (нещо от рода на AFO или подобно, просто не чух добре по телефона) - 160 лева. От Косер – PolmoStrow (полски) 160 лв. Друго, което виждам като възможност е ZARA /italy/ , като за тази марка съм срещал добри отзиви, но мисля ,че само BAX Trade, могат да ми доставят.В сайта им има само варненски координати и става дълга,и широка...
    За българските гърнета на АСПО, КРАФТ... из форумите не срещам много позитивни мнения.. Като цяло walkera сигурно са най-квалитетни , но за тази цена много не ме устройва.От полските на косер вече чух едно негативно мнение на колега от форума с 145 и се отказах и от тях. Целта ми е да се вместя в 250 лв. и да не стане така,че гърнето да го сменям още на първата или втората година...
    Някой, ако има реални наблюдения върху тези марки ще съм благодарен да сподели мнение си. В една стара тема във форума видях,че някои са сменили това гърне с тръба.Чудя се дали и аз да направя така , а пък за крайно да си купя някакво хубаво като тези например от страницата на топ-спиид.http://www.topspeed.bg/album/9a8568b...8157d4118b.jpg http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=93.Пише, че са нераждавейка и имат доста добър вид. Само ме притеснява да не стане много шумен боксера.Смисъл може да има малко по-спортно боботене, но да не е като някой WRC автомобил да плаша хората по улиците... Преди средното си имам чисто нов катализатор (не съм с тръба или резонаторно гърне ).

Това е в общи линии. Ще се радвам, ако има коментари и съвети по темата и дано за ФЕСТА да съм готов...

Edit: Забравих да пиша и за гърнета на Bosal. Не мога да намеря , кой е вносителят и къде евентуално се продават, цени и тнт... Ако някой знае да пише.
    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
    Accord i-ctdi 2.2 Executive

аз за 195лв ги смених и трите + накраиник и работа сичко
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ахам при тебе са 3, а при мен само две .. обаче по-важното е каква марка сложи, къде..доволен ли си... дай повече инфо бе Bili
      97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
      02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
      Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

значи гарнетата ми ги смениха точно срещу SPS-a там продават също гуми и масла имат и стенд ами доволен съм само че колата още повече окуця ми се струва дадоха ми също и година гаранция само че каква марка са не ги знам така че ако имаш желание може да ги посетиш

Comment

на супер лесно място е

Comment

Working...
          X